Visionboard 2020

We gaan richting het einde van het jaar en dat betekent dat we 1: terugblikken en 2: vooruit kijken. Het afgelopen jaar is verlopen zoals niemand heeft kunnen voorspellen. Er is veel flexibiliteit gevraagd van iedereen, en nogsteeds. Iets wat niet voor iedereen even gemakkelijk is. De één schakelt nu eenmaal sneller dan de ander, en dat is niet erg. Weet jij nog wat je goede voornemens waren begin dit jaar? En wat er terecht van is gekomen. Volgende week maandag maak ik een Meet Me On Monday (een mini aflevering op social media) over mijn doelen die ik stelde eind 2019. Zowel privé als zakelijk. Ik maakte namelijk een visionboard hierover. Het lijkt mij leuk om deze er weer eens bij te pakken en je mee te nemen naar mijn dromen en doelen die ik had voor dit jaar, wat is hiervan uitgekomen en wat hopelijk nog komt. Kijk je mee volgende week? Je kunt de Meet Me On Monday volgende week vinden op facebook of instagram, zorg dat je me volgt zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwe posts. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw doelen en dromen voor 2021. Denk er maar alvast rustig over na, binnenkort hierover meer! 

Groetjes, Vivian

Visionboard