Happy New Year!! 

De eerste week van het nieuwe jaar zit erop. En dat betekent misschien wel dat jij bent gestart met goede voornemens, wensen en doelen. Ik hoop dat je rustig aan doet, dat zorgt ervoor dat je het lang volhoud en je doelen uiteindelijk ook behaald! Mijn ervaring is dat je met een streng dieet of een volledig andere leefstijl je de eindstreep tot je einddoel niet gaat halen. 

Goed, genoeg gepraat over die goede voornemens! (Wil je trouwens wat leuke tips, in januari deel ik elke maandag een video van 1 minuut op facebook en instagram met een bijzondere tip om het jaar goed te beginnen ;)) 

Het is een nieuw jaar maar met nogsteeds dezelfde maatregelen. 
Dat maakt ondernemen op dit moment een uitdaging. De sportscholen zijn dicht en dus ook de trainingsstudio waar ik mij PT en PowerMama geef. Normaal is januari een maand waarin veel mensen starten met een traject, dat geldt hetzelfde voor nieuwe zwangerschap & post partum groepen én nieuwe ideeen tot uitwerking komen. En dat alles is nu erg lastig. Er zijn afgelopen week twee nieuwe PowerMama groepen gestart. Voornamelijk met mama's die van het jaar 2020 door willen sporten, hoe leuk en dankbaar! De personal training trajecten vinden nu voor 80% buiten plaats maar ik heb ook klanten die het weer op willen pakken als de maatregelen versoepelen. Het zijn onzekere tijden maar qua werk mag ik nog absoluut niet klagen. 

Wel vind ik het lastig om nieuwe dingen te ontwikkelen en op te starten. Gewoon niet wetende wat, wanneer en hoe de komende maanden eruit gaan zien. Het lijkt er nu op dat de huidige maatregelen zullen worden verlengt omdat de cijfers niet dalen. Naast mijn onderneming werk ik ook nog 20 uur in een verpleeghuis als bewegingsagoog. Dat betekent dat ik mij binnenkort kan laten vaccineren. Om precies te zijn op 17 januari. Ik hoop dat daarmee de eerste stap gezet is naar een maatschappij waarbij ik mijn klanten weer live training mag geven. Ik niet hoef op te passen waar ik loop en ik kan corrigeren wanneer nodig. Dat wanneer iemand het nodig heeft ik een knuffel kan geven of je gewoon kan niezen zonder dat iedereen op scherp staat inclusief ikzelf hahaha. 

2020 was een jaar zoals niemand die ooit heeft mee gemaakt maar het heeft mij wel laten zien hoe flexibel ik met Vivide kan zijn. Hoeveel mensen er behoefte hebben aan trainen, ondanks dat dit online of buiten moet. En ook dat de verbondenheid online heel fijn is! 

Ik wil jullie bedanken voor je aanwezigheid in 2020 en ik kijk uit naar een mooi jaar wat weer vol met verrassingen ons staat op te wachten! Let's do this! 

Liefs,
Vivian

zilver