vividepersonaltraining vivian

 

nasm certified logo nasm personal trainer hd png

 

nasm certified logo nasm personal trainer hd png

Hallo, ik ben Vivian de Jong. Oprichter en eigenaar van Vivide Personal Training en Coaching.

Op mijn 16e jaar besloot ik een sportopleiding te gaan volgen. Sindsdien ben ik de sportwereld niet meer uit geweest. Ik heb veel verschillende diploma’s behaald waar ik nog dagelijks profijt van heb. Tijdens mijn studie ben ik al begonnen met het werken op een sportclub, waar ik ruim 14 jaar met veel plezier diverse rollen heb vervuld. Van barmedewerker, groepsles instructeur, floormanager, social media content en events organiseren alles is voorbij gekomen en heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen. Naast Vivide werk ik ook al 10 jaar als bewegingsagoog in een verpleeghuis. De begeleiding is hier vooral gericht op het activeren en optimaliseren van het bewegingsgedrag en de bewegingsvaardigheden.

Mijn werk draait dus om bewegen en sporten op veel verschillende vlakken en op verschillende niveaus. Na de diverse facetten van het sporten en bewegingstherapie gezien te hebben, heb ik zo ontdekt wat ik wel en niet leuk vind.

Ik ben een energiek persoon. Ik ben altijd op zoek naar leuke manieren om effectief te trainen. Sporten moet leuk zijn maar het moet ook voldoening geven. Ik haal mijn energie uit mensen die graag willen en die hun grenzen durven te verleggen. Niet alleen op fysiek vlak maar ook mentaal. Bewegen is belangrijk, ook als je niet lekker in je vel zit. Het kan je helpen om weer de energie terug te vinden als je die even bent kwijtgeraakt.

Zo kwam ook het leefstijlcoachen op mijn pad. Mensen te helpen om op een verantwoorde en gezonde manier goede keuzes te maken die passen bij hun leven. Een verandering die soms lastig is in een druk bestaan. Samen daar een weg in vinden en een positieve draai geven aan het leven zijn mijn doelen. Wie wil er nou niet in balans zijn om gezond en positief in het leven te staan?!

Behaalde diploma’s:

  • Core Academy, Pre- & Postnatal fitness specialist
  • Gecertificeerd NASM Personal Trainer
  • Leefstijl Coaching Chivo
  • Motivational interviewing
  • Sport en bewegen Coördinator
  • Sport- en Leisure leider
  • Bewegingsagogie
  • F!tvak aerobic A
  • Aalo Master Gecertificeerd Xcore, Xco outdoor, Bodypump, Bodybalance, LXR instructrice