Bij Vivide Leefstijl Coaching gaan we aan de slag met de huidige leefstijl en hoe wij dit het beste kunnen optimaliseren. Leefstijl is een verzamelterm voor al het gedrag waarmee we invloed hebben op onze gezondheid. Je kunt hier denken aan het verbeteren van je voedingskeuzes, je rust, slaap maar ook fysieke activiteiten. Het is niet makkelijk om tijdens een druk bestaan een gezonde leefstijl voor jezelf te creëren. Je hoort een hoop op social media wat wel en niet goed voor je zou zijn. Je gaat ermee aan de slag, maar als je dit wilt implementeren in je huidige ritme dan is de kans dat je goede voornemens na een aantal weken weer verzwakken groot. Hoe pak je dit nou aan? Ik als leefstijlcoach ga met jou aan de slag om te kijken wat voor jou de optimale gezonde leefstijl is. Ik geef je praktische handvatten die uitvoerbaar zijn. Een overzicht te scheppen in een jungle van tegenstrijdige informatie op basis van wetenschappelijke inzichten. Maar vooral gaan we samen aan de slag hoe je leert vol te houden.

vividepersonaltraining leefstijlcoach2

Ben jij op zoek naar een manier om je leven een positieve draai te geven en breed in te zetten op een gezonde levensstijl, neem dan contact met mij op. Waar gaan we zoal mee aan de slag?

Een voedzaam eetpatroon

We nemen je huidige eetgewoontes onder de loep, we kijken waar er verbetering kan plaatsvinden, hoe je keuken is ingedeeld en welke eetmomenten belangrijk zijn.

Rust en slaap

Samen kijken we naar de hoeveel tijd die je in de week hebt voor jezelf, of je uitgerust wakker word en hoe belangrijk is slaap nu eigenlijk voor het functioneren op de dag.

Fysieke belasting

Sporten en/of bewegen is belangrijk dus ook daarmee gaan we aan de slag om te kijken hoeveel jij op dit moment van je lichaam vraagt. Waar voor jou verbeterpunten liggen. We kijken of je genoeg beweegt en hoe kunnen wij extra beweegmomenten in de week creëren. Belangrijk hierbij is vooral om uit te zoeken wat je leuk vind om te doen om het als een leefstijl aan te kunnen passen.

Je leefstijl aanpassen kost wat tijd en energie. Gewoontes moeten soms doorbroken worden en veranderingen zijn niet altijd even makkelijk. Geef jezelf daarom de tijd en laat je helpen om je leefstijl zo aan te passen dat het werkt voor jou!

Vivide Leefstijl Coaching is ook te combineren met Vivide Personal Training.

Wil jij weten of Leefstijl Coaching iets voor jou is? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.