Review

 

Ik heb voor Vivide Personal Training gekozen omdat Vivian volgde op instagram mij aansprak. De filmpjes "Meet Me On Monday" en informatie die zij postte vond ik erg interessant. De informatie die voor mij belangrijk was tijdens de training was voornamelijk de vele soorten trainingen en de technieken die je kan toepassen. Ik besef nu dat je met kleine stappen ook vooruit kan komen. De intensiteit/opbouw, variatie en uitleg waren erg goed en ook bedoeld voor beginners. Ik dacht in eerste instantie dat personal training bedoeld was voor ervaren sporters maar dat is het helemaal niet. Daarom raad ik iedereen aan om ook personal training te doen 😄 

 Happy New Year!! 

De eerste week van het nieuwe jaar zit erop. En dat betekent misschien wel dat jij bent gestart met goede voornemens, wensen en doelen. Ik hoop dat je rustig aan doet, dat zorgt ervoor dat je het lang volhoud en je doelen uiteindelijk ook behaald! Mijn ervaring is dat je met een streng dieet of een volledig andere leefstijl je de eindstreep tot je einddoel niet gaat halen. 

Goed, genoeg gepraat over die goede voornemens! (Wil je trouwens wat leuke tips, in januari deel ik elke maandag een video van 1 minuut op facebook en instagram met een bijzondere tip om het jaar goed te beginnen ;)) 

Het is een nieuw jaar maar met nogsteeds dezelfde maatregelen. 
Dat maakt ondernemen op dit moment een uitdaging. De sportscholen zijn dicht en dus ook de trainingsstudio waar ik mij PT en PowerMama geef. Normaal is januari een maand waarin veel mensen starten met een traject, dat geldt hetzelfde voor nieuwe zwangerschap & post partum groepen én nieuwe ideeen tot uitwerking komen. En dat alles is nu erg lastig. Er zijn afgelopen week twee nieuwe PowerMama groepen gestart. Voornamelijk met mama's die van het jaar 2020 door willen sporten, hoe leuk en dankbaar! De personal training trajecten vinden nu voor 80% buiten plaats maar ik heb ook klanten die het weer op willen pakken als de maatregelen versoepelen. Het zijn onzekere tijden maar qua werk mag ik nog absoluut niet klagen. 

Wel vind ik het lastig om nieuwe dingen te ontwikkelen en op te starten. Gewoon niet wetende wat, wanneer en hoe de komende maanden eruit gaan zien. Het lijkt er nu op dat de huidige maatregelen zullen worden verlengt omdat de cijfers niet dalen. Naast mijn onderneming werk ik ook nog 20 uur in een verpleeghuis als bewegingsagoog. Dat betekent dat ik mij binnenkort kan laten vaccineren. Om precies te zijn op 17 januari. Ik hoop dat daarmee de eerste stap gezet is naar een maatschappij waarbij ik mijn klanten weer live training mag geven. Ik niet hoef op te passen waar ik loop en ik kan corrigeren wanneer nodig. Dat wanneer iemand het nodig heeft ik een knuffel kan geven of je gewoon kan niezen zonder dat iedereen op scherp staat inclusief ikzelf hahaha. 

2020 was een jaar zoals niemand die ooit heeft mee gemaakt maar het heeft mij wel laten zien hoe flexibel ik met Vivide kan zijn. Hoeveel mensen er behoefte hebben aan trainen, ondanks dat dit online of buiten moet. En ook dat de verbondenheid online heel fijn is! 

Ik wil jullie bedanken voor je aanwezigheid in 2020 en ik kijk uit naar een mooi jaar wat weer vol met verrassingen ons staat op te wachten! Let's do this! 

Liefs,
Vivian

zilver

 

Visionboard 2020

We gaan richting het einde van het jaar en dat betekent dat we 1: terugblikken en 2: vooruit kijken. Het afgelopen jaar is verlopen zoals niemand heeft kunnen voorspellen. Er is veel flexibiliteit gevraagd van iedereen, en nogsteeds. Iets wat niet voor iedereen even gemakkelijk is. De één schakelt nu eenmaal sneller dan de ander, en dat is niet erg. Weet jij nog wat je goede voornemens waren begin dit jaar? En wat er terecht van is gekomen. Volgende week maandag maak ik een Meet Me On Monday (een mini aflevering op social media) over mijn doelen die ik stelde eind 2019. Zowel privé als zakelijk. Ik maakte namelijk een visionboard hierover. Het lijkt mij leuk om deze er weer eens bij te pakken en je mee te nemen naar mijn dromen en doelen die ik had voor dit jaar, wat is hiervan uitgekomen en wat hopelijk nog komt. Kijk je mee volgende week? Je kunt de Meet Me On Monday volgende week vinden op facebook of instagram, zorg dat je me volgt zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwe posts. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw doelen en dromen voor 2021. Denk er maar alvast rustig over na, binnenkort hierover meer! 

Groetjes, Vivian

Visionboard

Time to recharge

Even een huishoudelijke mededeling. Waar de meeste van jullie alweer terug komen van (thuis)vakantie ben ik van maandag 24 augustus tot en met zondag 6 september vrij. Dit betekent als ondernemer altijd een balans zoeken tussen werk en ontspannen. Twee weken helemaal niet de mail en social media bijhouden vind ik niet fijn. Dus mocht je contact met mij op willen nemen, doe dit dan ook vooral, het liefst via de mail. Ik zal je wanneer ik kan beantwoorden. Weet dus wel dat je antwoord wellicht iets langer op zich laat wachten dan je van mij gewend bent maar er komt zeker bericht vanuit mijn kant. 

Groetjes! 

Vivian

vakantie

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Deze website is in mei 2020 helemaal vernieuwd. Net als in je huis is ook een website soms toe aan een nieuw interieur. Ik ben heel blij met het resultaat nu beide sites (www.vividemama.nl) dezelfde vormgeving en werking hebben. 
Dit is ook de reden waarom dit de eerste blog is. In de coronatijd heeft de personal training op zijn gat gelegen. Nouja, niet helemaal natuurlijk maar nieuwe klanten aannemen zat er niet in. Op dit moment draai ik weer op volle kracht en lijkt het bijna drukker dan ooit! Vandaar dat deze blog ook even op zich heeft laten wachten. 
Aanpassen is niet altijd makkelijk en de een schakelt sneller dan de ander. Is dat erg? Nee, helemaal niet! Het is belangrijk dat jij jezelf leert kennen, wat wil je graag, heb je zelf hier invloed op of heb je hulp nodig van buitenaf. En wie past daar dan goed bij? Ik vind het belangrijk voor je een traject start, of dit nu personal training, leefstijlcoach of iets heel anders als bijvoorbeeld een loopbaancoach is, je een goede klik hebt met je coach. Dit zal jouw proces namelijk bepalen. Dit is ook de reden waarom ik voor ik met iemand een traject start altijd eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plan. Zo kan de potentiele klant zijn vraag, wensen en ervaring aan mij voorleggen en kan ik uitleggen hoe ik te werk ga en beoordelen of ik de juiste persoon ben voor deze hulpvraag. Voelt het van beide kanten goed dan pas wordt er een eerste training ingepland. 

Ben je nou nieuwschierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Ben je helemaal niet op zoek naar een personal trainer of leefstijlcoach maar lijkt het je wel leuk om mij te volgen? Ik deel regelmatig inspiratie rondom voeding, sporten en een klein stukje (privé)leefstijl op mijn social media kanalen. Zo hoop ik andere te motiveren en te inspireren om vooral te doen wat bij je past!

Wie weet tot ziens.

Groetjes,

Vivian

nasm certified logo nasm personal trainer hd png