Time to recharge

Even een huishoudelijke mededeling. Waar de meeste van jullie alweer terug komen van (thuis)vakantie ben ik van maandag 24 augustus tot en met zondag 6 september vrij. Dit betekent als ondernemer altijd een balans zoeken tussen werk en ontspannen. Twee weken helemaal niet de mail en social media bijhouden vind ik niet fijn. Dus mocht je contact met mij op willen nemen, doe dit dan ook vooral, het liefst via de mail. Ik zal je wanneer ik kan beantwoorden. Weet dus wel dat je antwoord wellicht iets langer op zich laat wachten dan je van mij gewend bent maar er komt zeker bericht vanuit mijn kant. 

Groetjes! 

Vivian

vakantie

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Deze website is in mei 2020 helemaal vernieuwd. Net als in je huis is ook een website soms toe aan een nieuw interieur. Ik ben heel blij met het resultaat nu beide sites (www.vividemama.nl) dezelfde vormgeving en werking hebben. 
Dit is ook de reden waarom dit de eerste blog is. In de coronatijd heeft de personal training op zijn gat gelegen. Nouja, niet helemaal natuurlijk maar nieuwe klanten aannemen zat er niet in. Op dit moment draai ik weer op volle kracht en lijkt het bijna drukker dan ooit! Vandaar dat deze blog ook even op zich heeft laten wachten. 
Aanpassen is niet altijd makkelijk en de een schakelt sneller dan de ander. Is dat erg? Nee, helemaal niet! Het is belangrijk dat jij jezelf leert kennen, wat wil je graag, heb je zelf hier invloed op of heb je hulp nodig van buitenaf. En wie past daar dan goed bij? Ik vind het belangrijk voor je een traject start, of dit nu personal training, leefstijlcoach of iets heel anders als bijvoorbeeld een loopbaancoach is, je een goede klik hebt met je coach. Dit zal jouw proces namelijk bepalen. Dit is ook de reden waarom ik voor ik met iemand een traject start altijd eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plan. Zo kan de potentiele klant zijn vraag, wensen en ervaring aan mij voorleggen en kan ik uitleggen hoe ik te werk ga en beoordelen of ik de juiste persoon ben voor deze hulpvraag. Voelt het van beide kanten goed dan pas wordt er een eerste training ingepland. 

Ben je nou nieuwschierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Ben je helemaal niet op zoek naar een personal trainer of leefstijlcoach maar lijkt het je wel leuk om mij te volgen? Ik deel regelmatig inspiratie rondom voeding, sporten en een klein stukje (privé)leefstijl op mijn social media kanalen. Zo hoop ik andere te motiveren en te inspireren om vooral te doen wat bij je past!

Wie weet tot ziens.

Groetjes,

Vivian

nasm certified logo nasm personal trainer hd png